* Posts by Moonshine Mick

2 posts • joined 12 Mar 2010

Mozilla gives passive-aggressive missive to pre-Firefox 3.6 hold-outs

Moonshine Mick
Unhappy

Disappearing Posts - 2nd try

Since upgrading to 3.6 some weeks I've been experiencing a weird - intermittent - problem with data-entry and posts to certain websites.

What happens: I'll fill in my data (happened today on PayPal - very worrying), hit 'submit', and the entry boxes will clear, but the message/data has not been sent. I've now lost so many longish posts that I do a save (when I remember) before submitting. If I have saved first, the post will generally go OK at second try. Of course, when - as with PayPal - the data is in multiple boxes you're stuffed and have to enter everything again.

BTW, I'm on a Macbook. Mac OSX 10.4.11.

Anyone else experiencing this? If so, any advice?

As it happens this post also vanished first time.

Moonshine Mick
Unhappy

Disappearing posts - anybody else?

Since upgrading to 3.6 some weeks back I've been experiencing a weird - intermittent - problem with data-entry and posts to certain websites.

What happens: I'll fill in my data (happened today on PayPal - very worrying), hit 'submit', and the entry boxes will clear, but the message/data has not been sent. I've now lost so many longish posts that I do a save (when I remember) before submitting. If I have saved first, the post will generally go OK at second try. Of course, when - as with PayPal - the data is in multiple boxes you're stuffed and have to enter everything again.

BTW, I'm on a Macbook. Mac OSX 10.4.11.

Anyone else experiencing this? If so, any advice?

SUBSCRIBE TO OUR WEEKLY TECH NEWSLETTER

Biting the hand that feeds IT © 1998–2019